Har du tænkt på, om du kan beholde dine tænder eller de fleste af dem, når du bliver ældre eller ligefrem gammel? Har du tænkt på, hvad det koster? Har du råd til det?

Du har sikkert en pensionsopsparing, som skal sikre dig økonomisk i din alderdom. Men du burde måske også have en form for tandopsparing.

Plan for alle

Tandlæge Anders Heide mener, at alle mennesker skulle have lagt en plan for, hvordan de vil have deres tænder til at fungere, når de bliver pensionister.

Det er muligt at se et godt stykke ind i fremtiden, hvad der skal laves på tænderne, hvis man vil bevare dem. Derfor anbefaler Anders Heide at få lavet en tandplan allerede i en forholdsvis ung alder.

Mareridt uden tænder

Nogle mennesker kan leve et godt liv, selv om de mangler en tand hist og pist. For andre er det et mareridt at tænke på, at tænderne kan falde ud. Især denne gruppe bør tage en snak med sin tandlæge om, hvordan man får sine tænder til at holde 30-40 år længere.

Øjeblikkelig glæde

Hvis du investerer nogle af de penge, som ellers skulle gå til din pension, i dit tandsæt, får du glæde af pengene med det samme.

lystrup-tandlaegecenter-forside-top